Trabzon'da fuhuş operasyonu!

Ortahisar ilçemizde bir otelde Fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen yabancı uyruklu 3 şahıs ile birlikte olduğu şahıslar ve yer temin edenler yakalandı

22.05.2022 günü saat 02.00 sıralarında Ahlak Büro Ekiplerince adli makamlardan alınan karar/talimata istinaden, Ortahisar ilçemizde bir otelde Fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen yabancı uyruklu 3 şahıs ile birlikte olduğu şahıslar ve yer temin edenler yakalanmış haklarında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan tahkikat başlatılmış, yabancı uyruklu şahıslar hastanedeki kontrollerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edilmiştir. Düzenlenen evraklar, gerekli idari işlemler için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderilecektir.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.