Trabzon'da denizde boğulan genç 4 gün sonra bulundu

Trabzon'un Of ilçesinde 4 gün önce serinlemek için denize giren ve dalgalar arasında kaybolan gencin cesedi bulundu.

Trabzon'da denizde boğulan genç 4 gün sonra bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'un Of ilçesinde 3 Temmuz günü saat 18.00 sıralarında Eskipazar sahilinde denize giren üç arkadaştan biri olan İsmail Mete'nin cansız bedenine bugün ulaşıldı. 4 gündür AFAD ve Sahil Güvenlik ekiplerince aranan İsmail Mete, boğulma tehlikesi geçirdiği yerin yaklaşık 5 metre ilerisinde bulundu. Dalgıçlar tarafından çıkarılan İsmail Mete, Sahil Güvenlik gemisine çıkartıldı. Gemiye alındıktan sonra Sürmene Limanı'ndan karaya çıkartılan gencin cesedi otopsi için Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay 3 Temmuz günü denize giren Hasan Mete (17), Hakkı Korkut (17) ve İsmail Mete bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Gençlerin boğulma tehlikesi yaşadığını farkeden çevredeki vatandaşlar Hasan Mete, Hakkı Korkut'u sudan çıkardı. İsmail Mete ise dalgalar arasında kayboldu. Yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen AFAD, Sahil Güvenlik, Jandarma ekipleri olay yerinde büyük çaplı arama çalışması başlattı. Boğulmaktan son anda kurtarılan Hasan Mete ve Hakkı Korkut'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.