Sadullah Ergin'den Trabzon'a Önemli Ziyaret

Deva Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ve Deva Partisi Teşkilat başkan yardımcısı Merve Mollamehmetoğlu Keleş Trabzon'a ziyarette bulundu.

Sadullah Ergin'den Trabzon'a Önemli Ziyaret
Sadullah Ergin'den Trabzon'a Önemli Ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Deva Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ve Deva Partisi Teşkilat başkan yardımcısı Merve Mollamehmetoğlu Keleş Trabzon'a ziyarette bulundu.

Deva Partisi Trabzon il başkanlığında düzenlenen toplantıya katılmak için şehre gelen Sadullah Ergin burada Deva Partisi Doğu Karadeniz bölgesi il ve ilçe başkanları ile bir dizi toplantı düzenledi.

Deva Partisi Trabzon il başkanlığının ev sahipliğinde yapılan toplantıda il ve ilçe başkanları ile teşkilatlanma ve güncel siyasi gelişmeler konusunda görüşmeler yapıldı.

Bölgedeki tüm il ve ilçe başkanlarınınn katılımı ile yapılan bu önemli toplantının Trabzon'da yapılmasından mutlu olduklarını belirten Kubilay Çiçek '' Sayın bakanımız Sadullah Ergin ve Teşkilat başkan yardımcımız Merve Mollamehmetoğlu Keleş hanımefendinin katılımlarıyla bölgemizin değerli il ve ilçe başkanlarını şehrimizde ağırladık.Çok verimli bir toplantı oldu.Bu toplantının partimize ve bölgemiz için çok yararlı olacağını düşünüyorum'' dedi.

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin topantı sonrası yaptığı kısa açıklamada şunlara değindi;

Teşkilatımızın değerli il ve ilçe başkanları ile Trabzon'da önemli bir toplantı gerçekleştirdik.Ev sahipliği yapan Trabzon il başkanımız Kubilay Çiçek ve teşkilatına teşekkür ediyorum.

SEÇİMLERE TEK BAŞIMIZA YADA İTTİFAKLA GİREBİLİRİZ

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, seçimler ve ittifak hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tek ve ortak liste seçeneğine başından beri soğuk baktıklarını belirten Ergin şunları söyledi: “Başka bir partiye ya da ortak listeye milletvekili ismi vererek seçimlere girmeyeceğiz. Seçimlere tek başımıza da girebiliriz, seçim ittifakında yer alarak da girebiliriz. Seçimlere kendi logomuzla girmemiz ittifak seçeneğini dışladığımız anlamına gelmiyor.” dedi.

ALTILI MASADA VERDİĞİMİZ TAHÜTLERİN ARKASINDAYIZ

Sadullah Ergin, altılı masadaki taahhütlerinin arkasında durduklarını ise şu cümlelerle vurguladı: “Altılı masada devam ediyoruz, bu görüşmeleri önemsiyoruz. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ve ortak cumhurbaşkanı adayı taahhütlerimizin arkasındayız.”


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Salih - süper açıklama olmuş seçime tek başımıza yada ittifakla girebiliriz sanki 3 cü bir yol varmış gibi kimlere kaldık ya rabbim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 15:37