Ortahisar'da yüzme havuzu açıldı!

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda tadilat, güçlendirme ve izolasyon çalışmaları tamamlanarak havuz hizmete açıldı.

Ortahisar'da yüzme havuzu açıldı!
Ortahisar'da yüzme havuzu açıldı!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda tadilat, güçlendirme ve izolasyon çalışmaları tamamlanarak havuz hizmete açıldı.

Havuzun açılmasıyla birlikte Trabzon’da faaliyet gösteren Ortahisar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Arena, Faroz Yalıspor, Pasifik, Yakamoz, Deka Sınav Koleji ve Okyanus yüzme kulüpleri antrenmanlarını yapmaya başladı. Havuzda görevli antrenörler yüzme sporunun bütün teknik ve inceliklerini öğretiyor. Havuz salı günü hariç haftanın bütün günleri açık kalacak.

“YÜZME SPORUYLA İLGİLİ HER TÜRLÜ ORGANİZASYON…”

Ortahisar’ın çok modern bir yüzme havuzuna kavuştuğunu belirten Başkan Genç, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’yle yaptığımız protokol neticesinde belediyemize devredilen Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu’nda tadilat ve güçlendirme çalışmalarını büyük bir titizlikle tamamladık. Şehrimizde yüzme sporunun icra edilebileceği ve bununla ilgili eğitimlerin verilebileceği en büyük yüzme havuzu olan Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu yapılan çalışmalar neticesinde deniz kenti Trabzon’a yakışan bir görüntüye kavuştu. Havuzumuzun korozyona uğrayan, tahrip olan bütün kısımlarını elden geçirerek güçlendirdik. Çalışmalarımızı tamamlayarak havuzumuzu kullanıma hazır hale getirdik. Hem öğrencilerimiz, hem vatandaşlarımız havuzumuzdan en güzel şekilde istifade edecek. Ortahisarımızı yüzme eğitimlerinin ve yüzmeyle ilgili yarışma ve benzeri diğer etkinliklerin organize edilebileceği modern bir tesise kavuşturmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz.” diye

konuştu.

“ÇOCUKLAR YÜZMENİN BÜTÜN İNCELİKLERİNİ ÖĞRENİYOR”

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nun deniz kenti Trabzon’da çocukların ve vatandaşların yüzme sporunu en güzel şekilde öğrenebileceği bir mekân haline geldiğini ifade eden, “Şehit aileleri ve engelliler haftanın belli saatlerinde ücretsiz olarak havuzumuzdan yararlanıyor. Burada amacımız asla kâr etmek değil, masraflarını karşılasın yeter. Dolayısıyla burayı da ticari bir tesis olarak değil, halkımıza hizmet sunacak bir tesis olarak görüyoruz. Deniz kenti Trabzon’da çocuklarımızın yüzme sporunu en güzel şekilde, bütün incelikleri ve teknikleriyle birlikte öğrenmesini ve denizle barışık bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzumuzu da hizmet ve işleyiş yönüyle buna imkân tanıyacak en güzel şekilde halkımızın kullanımına sunduk.” diye konuştu. Havuza giriş ücreti siviller için 40 TL olarak belirlendi. Çarşamba 19.00-22.00 saatleri, pazar 09.00-12.00 saatleri arasında engelli ve şehit ailelerine ücretsiz olarak hizmet veriyor. Pazartesi 19.00-22.00, cumartesi ise 09.00-12.00 saatleri arasında kadınlar için giriş ücreti 20 TL. Özel yüzme derslerinin fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi. Havuzun fitness bölümüne giriş ücreti günlük 30 TL, aylık 250 TL, 3 aylık 650 TL, 6 aylık 1000 TL, 1 yıllık 1600 TL olarak belirlendi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.