Ortahisar Belediye Başkanı Genç, tartışma yaratan o binayla ilgili son kararını açıkladı

Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan tarihi bina aşevi olarak planlanmış ve restore edilmişti.

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, tartışma yaratan o binayla ilgili son kararını açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, tartışma yaratan tarihi bina ile ilgili son kararını açıkladı. Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan tarihi bina aşevi olarak planlanmış ve restore edilmişti. Tescilli binanın süreç içerisinde Ortahisar Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine devredileceği konuşuldu. Muhalefet ise aşevi yapılması planlanan binanın Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine devredilmesini eleştirdi. Zaman zaman tartışma konusu olmayı sürdüren tescilli bina için Başkan Genç son kararını faaliyet raporu görüşmelerinde açıkladı. Başkan Genç, “Son kararım kütüphane olması yönünde. Tarihi binayı çok yormayacağız. Dijital kütüphane için de çalışıyoruz.” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.