MİLLETVEKİLİ CORA ORTAHİSAR’DA KAMP KURDU

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ CORA ORTAHİSAR’DA KAMP KURDU
MİLLETVEKİLİ CORA ORTAHİSAR’DA KAMP KURDU
+7
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin ardından çalışmalarına start vererek ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezen CORA, esnafın ve vatandaşların talepleriyle yakından ilgileniyor.

Her bir ilçeyi arşınlayan gönüllere dokunan CORA, Ortahisar İlçesine ise adeta kamp kurmuş vaziyette.

Önce Gülbahar Hatun Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Dükkan dükkan tüm esnafı selamladı, dün de Değirmendere Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi.

CORA, "AK Parti demek dur durak demeden milletimiz için çalışmaya devam etmek demektir. Milletimizin teveccühü karşısında bize düşen görev, ilçemize hizmet etmektir. Onların bize gösterdikleri ilgiye layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti milletin en çok güvendiği partidir. 20 yıl geçse de milletimiz yine bize güvenmektedir. AK Parti’nin hedefleri Türkiye’nin hedefleridir, Türkiye’nin sorunları mazlum milletlerin sorunlarıdır. Yapacağımız çok işler var. Yürüyeceğimiz çok yollar var. Hedeflerimizi inşallah tek tek gerçekleştireceğiz.

Savunma sanayisinde %70 dışa bağımlıyken bugün %73 oranında yerli ve milli savunma sanayimize kavuştuk. Artık NATO’dan silah dilenen bir ülke değil NATO’ya sihalarıyla, ihalarıyla silah satan bir Türkiye konumundayız. Pandeminin, savaşların, gerginliklerin yaşattığı ekonomik sıkıntılara rağmen üretim çarklarını tekrar çeviren, ihracat rekorları kıran bir ülke konumuna geldik. Nerede sorun varsa o sorunları çözecek AK Parti’nin AK kadrolarıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.” şeklinde konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet - hala utanmadan sıkılmadan arlanmadan bu milletin içine çıkabiliyorsunuz ya pes doğrusu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 14:12
01

oflu - Ulkeyi tefecilere teslim ettiniz, tarim ve hayvanciliği bitirdiniz., faprikalari yok pahasina sattiniz ,uretimi bitirdiniz, faize dayali ekonomi ile ulkeyi iflas ettirdiniz , zinayi serbest biraktiniz , koltuğa yapiştiniz insan utanir , inşaellah secimde sandiğa boğulursunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 14:12