KTÜ Öğretim Üyesi, YÖK Denetleme Kurulu’na Atandı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur KAYA Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi olarak atandı. Yükse...

KTÜ Öğretim Üyesi, YÖK Denetleme Kurulu’na Atandı
Haber albümü için resme tıklayın

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur KAYA Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi olarak atandı.

Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre; Yükseköğretim kurumlarında, eğitim öğretim ve diğer faaliyetlerin, kanunda belirtilen amaca ve ana ilkelere uygunluğunu denetlemekle görevli olan Yükseköğretim Denetleme Kurulu, YÖK tarafından hazırlanacak esaslara göre ve YÖK adına denetleme yapmaktadır.

Değerli akademisyenimiz Prof. Dr. Uğur KAYA’ya yeni görevinde başarılar diler; kurumumuza vermiş olduğu bütün hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.