Katı Atık Trabzon'u yoruyor

Trabzon İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Araklı Taşönü'nde yapılan Katı atık Bertaraf tesisi ile ilgili sorunları TBBM’ye taşıdı.

Milletvekili Örs, “Biz Taşönü’nde bu tesis olmaz heyet raporu yanlış dediğimizde Araklı’ya dünyanın en modern katı atık tesisini kuracağız diyerek bizi suçlayanlara sesleniyorum. Gidin görün! Mahalle sakinleri çöp kokusundan kapı ve pencerelerini açamıyor. Martılar çöpleri alıp çevre evlerin bahçelerine, balkonlarına, tarlalarına taşıyor. Taşönü yaşanmaz oldu. Vatandaş isyan ediyor. Gelin ama gaz maskelerinizi takarak gelin. Taşönü’ne gidelim vatandaşı dinleyelim. Burası tesis mi çöplük mü hep beraber karar verelim.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Tsli - Çözüm ne. Vatandaş çöplerini ayiklamadiktan sonra bu işin vozumu yok. Bu ile iyi günlerimiz. Belediye sağa sola geri dönüşüm kutusu koyuyor. Pil yazıyor adam mısır yer onu sokar oraya, cam yazar maskesini sokar oraya. Bence örs. Ey halka çağrı yapsa coplerinizi ayristirin dese devamı daha kolay olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 21:45