İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: Tam kadro sahadayız

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ve parti yöneticileri ile mahalleleri ziyaret eden Milletvekili Hüseyin Örs, "Teşkilata mensup arkadaşlarımızla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: Tam kadro sahadayız
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs tam kadro sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Milletvekili Örs şunları söyledi:

“Mahalle ziyaretlerimizde esnaf ziyareti yapıyor, vatandaşlarımızla birebir görüşüyoruz. Gittiğimiz her yerde Ak Parti İktidarından bunalan vatandaşlarımızın serzenişlerine şahit oluyoruz. Esnafımız iş yapamamaktan, vatandaşlarımız hayat pahalılığından şikayet etmektedir. Kiralar almış başını gitmiş, elektrik, doğalgaz ve su faturaları vatandaşın belini bükmüştür.

Sahada gördüğümüz odur ki, millet seçim sandığının bir an önce önüne gelmesini istemekte ve Ak Parti iktidarından kurtulacağı günü iple çekmektedir. Bu ziyaretlerimizde Ortahisar ilçemizdeki mahallelerimizin birçok sorunu olduğunu görüyoruz. Bugün 60 binlere varan nüfusuyla birçok ilçeden büyük olan Çukurçayır mahallemizdeyiz.

Çarpık kentleşme ve hormonlu büyüme ile karşı karşıya kalan Çukurçayır'da ulaşım, altyapı, kamu hizmet binası, okul sorunu mahalle sakinlerinin bize ilettiği sorunlar olarak karşımıza gelmektedir. Önceden yeşiliyle ve havasıyla Trabzon'un mesire yeri olan Çukurçayır'da bugün gençlerin futbol oynayabileceği, boş zamanlarını geçirebileceği bir spor alanı yoktur.

60 bin nüfuslu Çukurçayır'da lise yoktur. Servis araçları ile başka mahallelerdeki okullara gitmek zorunda olan öğrencilerimiz perişan olmakta ve okul gidiş geliş saatlerinde trafik tıkanmaktadır. Mahallede karakol olmaması, yüksek binaların olduğu bir bölgede itfaiye hizmetinin yetersizliği de mahallenin sorunları arasındadır." ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.