İmamoğlu Trabzon’daydı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile acı haberi alınca Trabzon’a geldi.

İmamoğlu  Trabzon’daydı
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile acı haberi alınca Trabzon’a geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun amcası Mehmet Kaya hayatını kaybetti. İmamoğlu, eşiyle birlikte amca Kaya için son görevini yerine getirdi. Kaya’nın naaşı dün ikindi namazına müteakip Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde aile mezarlığına defnedildi. İmamoğlu daha sonra Trabzon Sanatevi’ni gezdi.

İmamoğlu-Trabzon-daydı.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile acı haberi alınca Trabzon’a geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun amcası Mehmet Kaya hayatını kaybetti. İmamoğlu, eşiyle birlikte amca Kaya için son görevini yerine getirdi.

Kaya’nın naaşı dün ikindi namazına müteakip Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde aile mezarlığına defnedildi. İmamoğlu daha sonra Trabzon Sanatevi’ni gezdi.

İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu’nun amcası Mehmet Kaya’nın cenazesi için geldiği memleketi Trabzon’da daha önceden söz verdiği bir ziyareti gerçekleştirdi.

Eşi Dilek İmamoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Sanatevi’ni ziyaret eden İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu burada Sanatevi Başkanı Adnan Taç ve yönetimi karşıladı.

Heyete Trabzon Sanatevi binasını gezdiren Taç, Sanatevinin etkinlik salonuna ses, ışık sistemi ve projeksiyon cihazı desteği veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönetim kutulu ile birlikte teşekkür etti. Trabzon Sanatevi’ndeki sergileri çok beğenen İmamoğlu, Trabzonlu ressam Yıldıray Yıldırım’a ait 2 çalışmayı satın aldı. Ziyaretlerinden dolayı İmamoğlu’na teşekkür eden Sanatevi Başkanı Taç, İmamoğlu’na plaket ve özel yaptırdıkları heykeli hediye etti.

İmamoğlu’nun dün akşam saatlerinde Trabzon’dan ayrıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Kenan Usta - ak parti sırtından mekana ne makama ve maddi imkanlara sahip olan sanat insanları, ak partiyi yıkmak için bu mekanı halkevlerine çevirdiler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:17