DEVA Partisi'nin Çaykara ilçe Kongresi Gerçekleştirildi

DEVA Partisi Trabzon Çaykara İlçe Başkanlığı Kongresi dün Çaykara'da gerçekleştirildi.

DEVA Partisi'nin Çaykara ilçe Kongresi Gerçekleştirildi
DEVA Partisi'nin Çaykara ilçe Kongresi Gerçekleştirildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

1. Olağan Çaykara ilçe kongresi Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, Deva Partisi il ve ilçe teşkilatlarının katılımı ile dün gerçekleştirildi. Kongre ilk olarak Divan Seçiminin ardından başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden İlçe Kongresi, Faaliyet ve Mali Raporların okunmasıyla devam etti.

İKTİDAR PAYDAŞLARININ DÜŞTÜĞÜ KOMİK DURUM

Siyasi konuşları için kürsüye çıkan Çaykara ilçe Başkanı Mehmet Muhsin Yazıcı tarihi bir gün yaşadıklarını belirtirken şunları söyledi;

Bugün bizim düğünümüz, kongre günümüz sizlere gerek gündem, gerekse ilçemizin sorunlarını içeren bir siyasi konuşma hazırlamıştım. Fakat bugün kongre sürecinde yaşadıklarımız bizleri oldukça üzdü. İlçemizde yaşadığımız bu baskı bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha teşkilatımıza gösterdi. Yaşadığımız onca probleme rağmen son dakikaya kadar sakin kaldık ama kongre başlamak üzereyken kongre binasının girişindeki afişlerimizin kesilip ilerde dere yatağına atılması mevcut iktidar paydaşlarının düştüğü komik durumun göstergesi olmuş ve bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bugün yaşadıklarımız beni ve teşkilatımızı daha da çok güçlendirmiştir. Biz hazırız Çaykara'nın devası hazır.

TARİH KORKAKLARI DEĞİL CESURLARI YAZACAKTIR

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ilçe kongresinde yaptığı açıklamada şunlara değindi;

Bugün kuruluşunu yaptığımız il ve ilçe teşkilatlarımızı evrensel ahlaka sahip işini iyi yapan insanlardan oluşturduk. Şimdide kongre süreçlerimize devam ediyoruz. Trabzon deva olarak sizlerle birlikte bu güzel günleri yaşıyoruz. Teşkilatlarımızı oluştururken sadece iki büyük kritere dikkat ediyoruz. İlki liyakat, diğeri ise iyi ve dürüst insanlar olmak. Bugün maalesef ki ülkemiz kötü yönetiliyor. Korku düzeni adeta ülkemizin her yerinde. Unutmayalım ki korkunun bulaşıcı olduğu kadar cesarette bulaşıcıdır. Düzenim bozulmasın diye bozuk düzene boyun eğenler, doğru düzen geldiğinde bir ömür boyu boynu bükük kalmaya mahkum olacaklardır. Tarih korkakları değil cesurları yazacaktır. Deva partisi özlenen siyasi anlayışla, ülkemizin umudu, ümitsizliğin ümidi, ve destlerin devası olmuştur.

KRİZ ÜLKEMİZİ DERİNDEN ETKİLEMEKTE

Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun yaptığı açıklamada krizin geldiği boyutlar hakkında bilgi verirken şunlara değindi;

Bildiğiniz üzere parti çalışmalarımız için şehir şehir geziyoruz. Bu dönem Adana'nın en verimli dönemlerinden biridir. Mahsul çoktur ve her şey çok ucuzdur. Geçtiğimiz günlerde Adana'daydım ve gördüklerime inanamadım. Şunu söyleyebilirim ki Adana'da da fiyatlar artık çok pahalı. Orada esnaf ziyaretlerimde vatandaşlarımıza sorduğumuzda hepsi isyan halinde. Peki dedim ne yapacaksınız? Baktım düşünüyorlar verecek kimse var mı diyorlar? Ümit ediyorum ki burada ki vatandaşlarımızın kararı net. Burada gördüğüm güzel tablo tüm Karadeniz'e de yayılacak diye düşünüyorum. Çünkü değişim şart. Ülkemizin etrafında bugün tek bir dost ülke kalmamış. Bir ülke ile tartıştığınızda siyasi literatürün dışına çıkıp söylemlerde bulunduğunuzda size hem ticari, hem ekonomik, hem de siyasi bir çok sorun olarak geri dönüyor. Örneğin Mısır ne oldu yaptığımız sözlemler bize rekor ticari yaptırım olarak geri döndü. Suriye meselesi ve yaşadığımız süreçler ortada. Kısacası değerli vatandaşlar ülkemiz bir yönetilememe sarmalının içinde kaybolmuş batıyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih - o kadar cesursunuz ki, müslüman bir ülkede şamanist pkk ve onu destekleyen hdp ile aynı çatı altında müslümanlara veya müslüman bir devleti yönetimine karşı mücadele ediyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 11:50