Çebi'den 15 Temmuz konferansına açık davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Doç.Dr.Hüseyin Aydın'ın katılımlarıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yarın düzenlenecek konferansa tüm 15 Temmuz'un dün bilinmeyenleri gözler önüne serilecek.

Çebi'den 15 Temmuz konferansına açık davet
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Doç.Dr.Hüseyin Aydın'ın katılımlarıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yarın düzenlenecek konferansa tüm 15 Temmuz'un dün bilinmeyenleri gözler önüne serilecek. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, konferansın tüm herkese açık olduğunu söyleyerek, "Tüm hemşehrilerimizi konferansa bekliyoruz" dedi.

15 TEMMUZ'UN TÜM BİLİNMEYENLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Doç.Dr.Hüseyin Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının organizasyonunda konferansta 15 Temmuz hain darbe girişiminin tüm bilinmeyenlerini anlatacak. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yarın düzenlenecek konferans saat 19.00'da başlayacak.

ÇEBİ DAVETTE BULUNDU

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, konferansa davette bulunarak "15 Temmuz; cennet vatan ülkemiz için, aziz milletimiz için bir milattır. Sadece bu topraklar için değil tüm masum ve mazlum coğrafyalar için de 15 Temmuz milattır, dönüm noktasıdır. Hain darbe girişiminin yıl dönümünde Doç.Dr.Hüseyin Aydın hocamız hafızalarımızı tazeleyecek, hainliğin boyutlarını tüm yönleriyle anlatacak. Tüm hemşehrilerimizi programa bekliyorum. " dedi.

15 TEMMUZ DÖNÜM NOKTASIDIR

15 Temmuz tarihinin Türk siyasi tarihinde kara bir leke olarak ilahinaye kalacağını belirten Çebi, "15 Temmuz sıradan bir tarih, gün ve darbe girişimi değildir. Türk siyasi tarihi birçok hain girişimle karşı karşıya kaldı, ülke olarak büyük bedeller ödedik. Ancak 15 Temmuz'da yaşanan bir darbenin çok ötesinde ülkeyi işgal girişimi; Malazgart'in rövanşı, 1453'ün karın ağrısı, Sevr'in hayali, Çanakkale'nin ızdırabı, Kurtuluş Savaşı'nın hazmedemeyişidir. 15 Temmuz, yüzyıllar boyunca aziz vatanımıza göz koyan, plan çizen iç ve dış mihrakların ve işbirlikçileri FETÖ'cü maşaların, kuklaların hain emellerinin tezahürüdür. " ifadelerini kullandı.

HAÇ İLE HİLAL'İN MÜCADELESİ

Çebi, 15 Temmuz'un aynı zamanda haç ile hilalin, hainler ile vatanseverlerin mücadelesi olduğunu kaydederek şöyle devam etti: "Devleti tüm kurumlarıyla birlikte ele geçirmek isteyen, manda zihniyetli FETÖ'cülerin hain kalkışması liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, aziz milletimizin olağanüstü desteği ile hedefine ulaşamadan başarıyla savuşturulmuştur. Aziz milletimizin Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanları doldurması devlet millet birlikteliğinin en güzel, en anlamlı örneğini sergilemiştir. Bu destancı duruş ile aziz milletimiz devletini canı pahasına korumuş, devletin gerçek sahibin de kendisi olduğunu göstermiştir."

BİLİNMEYENLER YANIT BULACAK

Doç.Dr.Hüseyin Aydın'ın katılımıyla düzenlenecek konferansta 15 Temmuz'a ilişkin tüm bilinmeyenlerin yanıt bulacağını söyleyen Çebi, "15 Temmuz darbe girişimine ilişkin hazırlıklar kimler tarafından, nerde ve nasıl yapıldı? FETÖ’cüler böyle bir darbe girişimine neden kalkıştı? Darbe saati niye erkene alındı? Darbenin ilk saatlerinde Fetullah Gülen hangi sivil imamla görüştü? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım darbe olduğunu öğrendiklerinde ne konuştular, ne karar aldılar? Genelkurmay Karargâhı ve diğer karargâhlar nasıl işgal edildi? Üst düzey komutanların başına ne geldi? Akıncı Üs Komutanı Hakan Evrim, Fetullah Gülen’le kimi görüştürmek istedi?

NASIL BİR TÜRKİYE'YE UYANACAKTIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’ten İstanbul’a intikali nasıl planlandı, yol boyunca neler yaşandı? Ankara’yı bombalayan uçaklara kim talimat verdi? TRT baskınının ve TV’deki darbe bildirisinin arka planında neler yaşandı? Ömer Halisdemir, Semih Terzi’yi nasıl etkisiz hale getirdi? Darbe nasıl bastırıldı, darbeciler hangi koşullarda teslim olmak zorunda kaldı? Darbe başarılı olsaydı nasıl bir Türkiye’ye uyanacaktık? soruları ve daha birçok sorunun cevabını bulacağız" ifadelerine yer verdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasanusta - 15 temmuz 2016, tbmm tarihinde ilk defa bombalandı.

cb rte, başbakan binali yıldırım nokta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 11:34