Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapımı devam eden, ‘Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nde incelemelerde bulundu. Şu ana...

Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”
Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapımı devam eden, ‘Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nde incelemelerde bulundu.

Şu ana kadar projenin yüzde 55’lik kısmını oluşturan 600 metrelik yürüyüş yolunun tamamlandığını dile getiren Başkan Genç, “Şehrimizin en hâkim, en seyirlik noktalarından biri olan Boztepe’yi seyir terası projesiyle taçlandırıyoruz. Adeta altın gerdanlık mahiyetinde bir projeyle Boztepemizin değerine değer katıyoruz. Projemizi 5000 m’lik bir yüzey alanında hayata geçiriyoruz. Toplam uzunluğu yaklaşık 1 km olacak. Böylece Boztepemiz şehrimize gelen turist ve ziyaretçilerin yanı sıra hemşehrilerimizin de en çok rağbet edeceği bir mekân olacak. Kızlar Manastırı’ndan başlayan ve doğu yönüne doğru uzanan yaklaşık olarak 1 km uzunluğundaki seyir terası ve gezinti yolumuz yürüyüş, seyir, oturma ve dinlenmeyle birlikte yeme içme ünitelerinin bulunduğu çok fonksiyonlu içeriklere sahip bir proje olacak” diye konuştu.

Proje içinde ziyaretçilerin yeme ve içme ihtiyaçlarını karşılayabileceği iki adet büfenin yer alacağını kaydeden Genç, yürüyüş platformunun 3 metre genişliğinde, 2 adet kent balkonunun ise 20 metre genişliğinde olacağını söyledi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.