Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı

Aydın’ın Karacasu ilçesine kayıtlı 22 yaşındaki bir genç, sahte kimlik kullanarak kendisini kaymakam olarak tanıttığı ve birçok ilde vatandaşları dola...

Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı
Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın’ın Karacasu ilçesine kayıtlı 22 yaşındaki bir genç, sahte kimlik kullanarak kendisini kaymakam olarak tanıttığı ve birçok ilde vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla Trabzon’da yakalandı.

Olay, Trabzon'un Ortaköy ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kendisini kaymakam olarak tanıttığı iddia edilen 22 yaşındaki U.C.K. isimli bir genç, devriye görevi yapan polislere sahte kaymakam kimliğini göstererek emirler yağdırdı. Polislere, kendisini Ayasofya Mahallesi’ne bırakmalarını isteyen sahte kaymakamı, polislerin dikkati yakalattı. Sahte kaymakam kimliğini gören polisleri genci istediği adrese bıraktı. Durumundan ve hareketlerinden şüphelenen polisler, durumu operasyonel ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Ekipleri, yaptıkları soruşturma sonucunda, Aydın nüfusuna kayıtlı olan U.C.K.’nın, sahte kaymakam kimliğiyle farklı illerde kamu görevlisi olarak tanıtılması suçları işlediğini tespit etti. Ekipler sahte kaymakamı gözaltına aldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Can varlı - Adamdaki rahatlığa bak yaa. Polisin yanına sahte kimlikle gidicen ve sonra da keyfine bakican öyle mi?? Ama nasıl baltayı tasa vurdun. 22 yaşında neyin sevdası bu . Çalış , didin, öyle ol ya da olma kardeşim herkes kaymakam savcı olacak değil. Bu yaşta gencligine yazık ettin. Polislerin duyarlılığı da takdire şayan..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 16:50