Trabzon da Camiye Resim Asmak! (Olmaz Hemşehrim Olmazzz)

Harama giden yollar iyi niyet taşları ile örülmüştür. Şeytan hiç bir hareketinde insanı bir anda günaha sevk etmez. Her zaman iyi niyet adı altında gü...

Harama giden yollar iyi niyet taşları ile örülmüştür. Şeytan hiç bir hareketinde insanı bir anda günaha sevk etmez. Her zaman iyi niyet adı altında günahı süsler ambalajlar ve yavaştan alıştıra alıştıra takdim eder. Nitekim ilk putperestlik te bu şekilde meydana gelmiştir. Önceki dönemlerde yaşayan insanlar, onlara dinlerini öğretmiş din adamları âlimler peygamberler vs. resimlerini mağaralara çizerek unutmamak adına sözüm ona güzel bir eylem gerçekleştirmişlerdi. Daha sonraki nesil resimlerin yavaş yavaş yok olduğunu görerek onların heykellerini dikmişlerdi. Bir sonraki nesil de onlar iyi insanlardı diyerek onlara tapınma ya başlamışlardı. Görüldüğü üzere hep iyi niyetle başlanmış fakat işin sonu putperestliğe kadar dayanmıştır.

Yazsan olmaz, yazmasan hiç olmaz bir durumdayız.

Şimdilerde CHP li eski bir yönetici tutmuş kuyuya bir taş atmış, işin yoksa uğraş onu çıkarmaya, Başka zamanlarda camiye uğramaz adamlar camilerle neden uğraşırlar onu da anlamak mümkün değil.

Nedir Allah aşkına bütün alanlar bitti de camiler mi kalmış resim asacak! Camiler ibadet yerleridir, peygamberler dahil hiç bir canlı sureti camilere asılamaz. İşin tuhaf tarafı da bir zamanlar Rize'de camiye yakın alanda Erdoğan resmi asılınca vaveyla koparanlar, bugün bu duruma alkış tutanlar.

İşin ciddiyetini anlamayanlar; Mekke’nin putlardan neden temizlendiğini anlayamamış kafa yapılarıdır.

Maalesef bizim Ak Partililer de aman birileri incinmesin diye bu duruma destek olma yarışındalar.

Olmaz Hemşehrim olmaz, camiye hiç bir şekilde canlı sureti asılamaz... NOKTA

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Yaşar Falcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Putincik - duvarlarda resimler...

mezarlıkta isimler...

gidenlerden kalan şey..

mezarlıkta isimler....

gidiyoruz,kalanlara selam olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 11:15


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler