Teşekkür Borçluyum

Sevgili okurlar, Bazen hayat çekilmez gibi olsa da güzelliklerle doludur. Neşe, huzur ve mutluluk arar insanoğlu hep. Fakat bazen mutsuz, umutsuz baze...

Sevgili okurlar, Bazen hayat çekilmez gibi olsa da güzelliklerle doludur. Neşe, huzur ve mutluluk arar insanoğlu hep. Fakat bazen mutsuz, umutsuz bazen de karamsar oluruz. Kısacası hayat acısı ile mutluluğu ile devam ediyor. Dünya dönüyor zaman su gibi akıp gidiyor.

14 yıl önce başlamış olduğum Gazetecilik hayatımda iyi ve kötü insanlar ile karşılaştım. Bana gazetecilik çok şeyler öğretti. İnsanlar arasında saygıyı, sevgiyi, aşkı, aksiyonu, gerilimi daha fazlası diyebiliriz. En önemlisi bu hayatta en önemli faktörün eğitim olduğunu bana öğretti. Eğitimsiz bir insan daldan dala konar. Eğitim ise düşüncelerinize yön verir. Eğitim bazen okulda, bazen işte bazen ailede ömür boyu devam eder. Çok kıymetli entelektüel arkadaşlarımızla Günebakış gazetemizde kendimi ifade edebilme fırsatını bizlere veren Sayın Ali Öztürk ağabeyimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Neden mi? 22 yıldır yayın hayatına devam eden, 21 köşe yazarı, 5 spor muhabiri ve 18 muhabir arkadaşımızla, güzel bir entelektüel bir grubun içinde, bizlerin kalemine de yer verdiği için. İstanbul, Ankara, Gümüşhane, Erzurum, Bayburt, Rize, Artvin gibi şehirlerimizde sesimize ses olma fırsatı verdiği için. Çok şükür ki Büyükliman yöremizde abone sayımız her gün artıyor. Kaleme aldıklarımızdan dolayı bizlere teveccüh gösteren ve cesaretle yazdığımızı bizlere beyan eden bütün okuyucularımıza da yürekten teşekkür ediyorum. İlk köşe yazımı 24 Ekim 2021 tarihinde kaleme aldım. Sadece gördüğümü ve hissettiğimi kaleme alarak, kimsenin söylemeye cesaret edemediği birtakım hususları, saygı sınırları çerçevesinde ifade etmeye çalıştım. Aynı zamanda Büyükliman yöresinin her karesine koşturmaktan onur duyduğumdandır ki yüzün üzerinde yöremle ilgili habere imza attım, atmaya da devam edeceğim. “Ayınesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözü şiarımdır. Bu anlamda Günebakış ailesinin bir köşesinde yer aldığım için onurluyum, gururluyum. Büyükliman yöresinde haberciliğim adına tek kıstasım haberin doğruluğu ve gerçekliliğidir. Her hal geçicidir. Dolayısıyla kalemler doğruları yazar, zihinler vicdanlarla çalışır, vefa bastacı edilirse, dünya başka bir dünya olacaktır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Asım Çavdar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler