Sınıfının Amiral Gemileri Android Telefonlar

Sınıfının Amiral Gemileri Android Telefonlar Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte artık bir önceki yılın en iyi teknolojileri bile artık eskide...

Sınıfının Amiral Gemileri Android Telefonlar
Sınıfının Amiral Gemileri Android Telefonlar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sınıfının Amiral Gemileri Android Telefonlar

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte artık bir önceki yılın en iyi teknolojileri bile artık eskide kalıyor. Hızla gelişen bu teknolojide akıllı telefonlar da aynı hızla gelişmeye devam ediyor. Büyük akıllı telefonu üreticileri tarafından tasarlanan amiral gemi modelleri ise günümüzün en yüksek teknolojik özelliklerini sunuyor. Peki kendi sınıfının amiral gemi modelleri olarak kullanılan ve günümüzün en yüksek teknolojik imkanlarını sunan Android telefon modelleri nelerdir ve bu cihazlar hangi özelliklere sahip?

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi, son birkaç yılda yaptığı büyük çıkışlar ve akılda kalıcı modelleri ile kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen markaları arasında yerini almış durumda. Xiaomi’nin üst segment cihazlara yeni bir bakış açısı kazandıran amiral gemi modeli Redmi Note 10 Pro, sunduğu üst düzey kalite standartları ile sınırları zorluyor.

Profesyonel mobil oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlanan Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6 GB RAM’i sayesinde aynı anda birkaç farklı uygulamanın kusursuz şekilde çalıştırılmasına olanak sağlıyor. Bu sayede siz de mobil oyun oynarken aynı zamanda arka planda şarkı çalabilir ya da arka planda çalışan çeşitli uygulamaları da kullanabilirsiniz. Yüksek RAM kapasitesinin yanı sıra cihazda kullanılan 2.3 GHz 8 çekirdekli güçlü işlemci, cihazın performansını destekliyor.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, performans ve güç detaylarının yanı sıra görüntü kalitesi ile de kullanıcılarını tatmin etmeye yetiyor. 6.67 inçlik geniş ekrana sahip cihazda kullanılan AMOLED teknolojisi renklerin daha canlı ve parlak görünmesini sağlıyor. Çizilmeye karşı yüksek dirençli Gorilla Glass 5 teknolojisi kullan cihaz bu sayede cep ve çanta gibi ortamlarda taşıma esnasında çizilmelerinde tamamen önüne geçmesini sağlıyor. Redmi Note 10 Pro, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımı ile Xiaomi’nin en başarılı amiral gemi modelleri arasında yer alıyor.

General Mobile GM 21 Pro

Türkiye’de üretilen en başarılı akıllı telefon markaları arasında yer alan General Mobile GM 21 Pro, milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Sunduğu yüksek teknolojik detayların yanı sıra Android’in tüm avantajlarını kullanıcılarına sunmayı hedefleyen General Mobile GM 21 Pro, Google tarafından sunulan neredeyse tüm hizmetler ile senkronize şekilde çalışabiliyor. Bu sayede siz de evinizde ya da farklı ortamlarda kullandığınız diğer akıllı sistemlerin tamamını GM 21 Pro üzerinden yönetme imkanı bulabilirsiniz.

Profesyonel mobil e-sporcuların cihazı rahat şekilde kullanabilmesi için çerçevesiz tasarıma sahip olan cihaz, işletim sistemi ve grafik sürücüsü ile de farkını gösteriyor. 6 GB RAM kapasitesi sayesinde cihazın neredeyse tüm mobil oyunları sorunsuz şekilde çalıştırması sağlanırken, 8 çekirdekli işlemci de cihaza ana gücünü sağlıyor. Böylece siz de hayalinizdeki oyun deneyimine, General Mobile GM 21 Pro ile sahip olabilirsiniz. Yüksek işlemci kapasitesinin yanı sıra 5000 mAh batarya kapasitesi ise cihazın saatler süren kesintisiz oyun deneyimi sunmasına yardımcı oluyor.

OnePlus 8 Pro

OnePlus’ın amiral gemi modeli olarak tasarlanan OnePlus 8 Pro, geniş ekranı ve şık tasarımı ile kullandığı akıllı telefonun tasarım detaylarına önem veren kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Cihazın şık dış tasarımına ise ekranda kullanılan AMOLED ekran teknolojisi eşlik ediyor. AMOLED ekran teknolojisi sayesinde OnePlus 8 Pro, yoğun ışık altındaki ortamlarda bile üst düzey renk kalitesi garantisi veriyor.

Bununla birlikte ekranda kullanılan DCI-P3 Renk Uzayı, HDR10+ ve Motion Estimation teknolojileri ise çok daha akıcı ve canlı izleme deneyimi sunuyor. Siz de kullandığınız akıllı telefonun standart özelliklerin yanı sıra üst düzey teknik özelliklere sahip olmasından hoşlanıyorsanız OnePlus’ın yeni amiral gemi modeli OnePlus 8 Pro’yu inceleyerek hayalinizdeki akıllı telefon modeline sahip olabilirsiniz.

20 Eki 2021 - 15:45 - Bilim & Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.