Zafere böyle gidilir!

Avcı: Yorulmadan, çalışmadan ve emek vermeden başarıya ulaşılmaz

Zafere böyle gidilir!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarların verdikleri mesajlar sonrası tribünleri doldurmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Onlara teşekkür ediyorum. Zor bir maçı daha kazandığımız için mutluyuz. Bir çok farklı senaryoyu bir kez daha uygulamamız gerekti. Cornelius çıktı, aylar sonra Koita oynadı. Her şartta kazanmasını bilerek yolumuza devam ediyoruz. Zaten yorulmadan, çalışmadan ve emek vermeden başarıya ulaşılmıyor” dedi.

“Rekorlar kırılıyor, puan farkı açılıyormuş. Biz asla bunlara bakmıyoruz. Trabzonspor’un başarılı olması için hafta hafta düşünerek ‘maçları nasıl kazanırız’ diye planlar yapıyoruz. Her zaman söylediğim gibi. Biz daha bir şey başarmadık. Bunun için ayaklarımız yere sağlam basmalı. Zafere ulaşmak için fedakarlık gerekiyor. Biz bunu yaparak yola devam ediyoruz. Oyuncularımı mücadelelerinden, taraftarlarımızı da büyük desteklerinden ötürü kutluyorum” dedi.

04 Ara 2021 - 18:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.