Yusuf Yazıcı ile bizzat görüştü!

Galatasaray, Okan Buruk ile anlaşılmasının ardından transferde vites arttırılmış durumda

Yusuf Yazıcı ile bizzat görüştü!
Yusuf Yazıcı ile bizzat görüştü!
Haber albümü için resme tıklayın

Galatasaray ile ismi anılan genç çalıştırıcı Okan Buruk ile anlaşmaya vardığı öğrenilen Özbek ve ekibi, hoca belirsizliğinin ortadan kalkmasının ardından transferde de somut hamlelere hazırlandığı öğrenildi.

İLK SIRADA YUSUF YAZICI!

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekipte yönetim listenin ilk sırasına Fransız ekiplerinden Lille'de forma giyen Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı yazdı.

"BÜYÜK İŞLERE İMZA ATABİLİRİZ"

Sabah'ın haberine göre; Ailevi sebeplerden dolayı Fransa'da olan çiçeği burnunda teknik direktör Okan Buruk, milli yıldız ile ilk görüşmeyi gerçekleştirirken oyuncuya "Galatasaray'da önemli işlere imza atabiliriz." dediği öğrenildi.

21 Haz 2022 - 13:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

gökhan yetim - bizim yönetim bu konuda ne yapıyor neden gs istiyorda biz istemiyoruz yusuf bize büyük katkı sağlar,bakasetasın gitme ihtimali varsa hemen almalıyız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 13:24