Yusuf Yazıcı iddiası!

CSKA Moskova'da kiralık geçirdiği sezonun ardından bonservisinin bulunduğu Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı konusundaki belirsizlik devam ederken Fransız basını sürpriz bir iddia ortaya attı.

Yusuf Yazıcı  iddiası!
Haber albümü için resme tıklayın

CSKA Moskova'da kiralık geçirdiği sezonun ardından bonservisinin bulunduğu Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı konusundaki belirsizlik devam ederken Fransız basını sürpriz bir iddia ortaya attı. Fransız basının ortaya attığı iddiaya göre milli oyuncu eski takımı Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Trabzonspor orta sahasını güçlendirmek ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isterken, Yusuf Yazıcı da, geçtiğimiz günlerde “Özledim” mesajı göndermişti. Geçen sezonun ikinci yarısında Rusya ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı oynadığı 12 maçta 8 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

29 Haz 2022 - 09:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.