Yusuf piyangosu!

Trabzonspor, astronomik bir rakamı da kasasına koyabilir

80 MİLYON EURO

Trabzonspor’un 17 milyon Euro ve bir sonraki satıştan % 20 kar ile Lille sattığı Yusuf Yazıcı Avrupa’nın devlerinin listesinde yer alıyor. Lille’nin devre arası ya da sezon sonunda satışına onay verebileceği Yusuf Yazıcı için bonservis bedelini 80 milyon Euro olarak belirledi. Mesut ile yollarını ayıran Arsenal, Yusuf için devreye girerken, 60 milyon euroluk teklif yaptı. Yusuf’u İtalyan devi Milan ve İnter’in de istediği bu ekiplerin 40 milyon euroluk teklif yaptığı belirtildi. Yusuf eğer 80 milyon euroluk bir bedelle transfer olursa Trabzonspor’un kasasına 13 milyon Euro gireceği belirtildi.

17 Oca 2021 - 15:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.