Yunus Mallı Transferinde Flaş Gelişme!

Trabzonspor'un Wolfsburg forması giyen milli oyuncumuz Yunus Mallı ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Yunus Mallı için sürpriz bir ekip devreye girdi....

Trabzonspor'un Wolfsburg forması giyen milli oyuncumuz Yunus Mallı ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Yunus Mallı için sürpriz bir ekip devreye girdi. Footballtransfers.com'un haberine göre Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden Türkgücü Münih, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon Wolfsburg formasıyla kupada 5, ligde 58 dakika forma giyebilen Yunus Mallı'nın sezon sonunda biten kontratıyla takımdan ayrılacağı kesin. Wolfsburg, 2017'de milli oyuncumuzu Mainz'dan 12.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Trabzonspor'un ilgisine ilişkin henüz somut bir cevap sunmadığı belirtilen Yunus Mallı'nın Türkgücü Münih'e gidebileceği aktarılıyor. Türkgücü Münih, daha önce bir başka milli oyuncu Sercan Sararer'i kadrosuna katmıştı. Sercan Sararer'in çok başarılı performans sergilediği Türkgücü Münih, Almanya 3. Ligi'nde son derece iyi bir görüntüyle dikkat çekiyor.

17 Oca 2021 - 14:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

erdogan bektas - 3lig takimi almanyada en cok verecegi para 500000 avro trabzonspor 1milyon avro ve arti bonuslaral 1.3 milyon avro yaziliyordu saka gibi haber yaziliyor komik trabzonspor isterse alir bence böylesi hayirli olur cunku beker den iyi degil bu oyuncu trabzon formasini kaldiramaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 14:11