Yolumuz uzun yükümüz ağır!

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan camiaya mesaj var

Camianın sevgisini ve desteğini takımın üzerinden eksik etmesini istemeyen Başkan Ağaoğlu, “Emin olun ki her şey daha farklı olacak” dedi

Trabzonspor’da 1-2 Aralık tarihlerinde yapılan Olağan Genel Kurul’a tek aday olarak giren ve 790 üyenin oyu ile “Yola devam” diyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Yolumuz uzun, yükümüz ağır” dedi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından bordo-mavili camiaya mesaj gönderirken, büyük ve güçlü bir aile olduklarını ifade edip, “Sizlerle kazanacağız, sizlerle güleceğiz” dedi.

Uzun bir yolculuğa çıktıklarını belirten Ağaoğlu, "Yolumuz uzun, yükümüz ağır, ancak sizlerin desteği ile aşamayacağımız hiçbir engel yok. Önümüzdeki süreçte sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Desteğinizi ve sevginizi takımımız üstünden eksik etmeyin lütfen. Her maç onlara bunu hissettirdiğiniz zaman emin olun ki her şey daha farklı olacak” diyerek camianın gücünün kendileri için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

04 Ara 2018 - 11:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.