Yaşasın yeni ‘kral’ Hugo Rodallega!

Burak Yılmaz yok ama hazır kıta bekleyen gol makinesi var

Burak’ın yokluğunda Trabzon’da gözler Rodallega’da. Kolombiyalı golcü, “İşim gol atmak. Yaptıklarım zaten ortada. Burak yoksa, ben buradayım” dedi

LİGDE 1 MAÇ

Trabzonspor’da gözler Rodallega’da. F.Bahçe maçı sonrası Burak Yılmaz’ın iki hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle forma teslim alacak Rodallega, ayağına gelen bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Kupada (5 maç 8 gol) ve ligde (sadece 1’inde 90 dakika oynadı ve 4 gol attı) toplam 18 maça çıkan ve 12 gol atan Rodallega, Burak’ın yokluğunu aratmamak istiyor.

GOLLERE DEVAM

“Burak yoksa da Trabzon gol sorunu yaşamaz” diyen Rodallega, görev verilmesi halinde her zaman olduğu gibi gollerine devam etmek istediğini ifade ederek, “Benim işim gol atmak. Her zaman ne kadar görev verilirse işimi yapmaya çalışırım. Ligde çok az oynasam da yine de elimden geleni yaptım. Göztepe maçında da gol ya da goller atarak takımımın kazanmasına katkı yapmak istiyorum” dedi.

04 Şub 2018 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.