Visca'nın menajerinden Trabzonspor açıklaması

Edin Visca'nın menajeri Hadis Zubanovic, transfer iddiaları hakkında FutbolArena ve günebakış gazetesi muhabiri Nurgül Günaydın'a konuştu

Başakşehir'de sakatlığı nedeniyle son Rizespor maçında forma giyemeyen ve müsabakayı tribünden izleyen Edin Visca'nın menajeri Hadis Zubanovic, FutbolArena ve günebakış gazetesi muhabiri Nurgül Günaydın'a konuştu.

Visca'nın menajeri Hadis Zubanovic, Trabzonspor transfer iddiaları yönünde açıklamalarda bulunurken, basında çıkan haberlerin söylentiden ibaret olduğunu söyledi. Hadis Zubanovic yaptığı açıklamada, "Gerçekten hiçbir şey. Transferle ilgili kimseyle konuşmadık. Visca, Medipol Başakşehir'in oyuncusu ve bu yaz 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı ve hepsi bu. Diğer tüm haberler söylentiden ibaret." dedi.

Visca'nın Başakşehir sözleşmesi

Visca bu sezon Başakşehir formasıyla tüm kulvarlarda oynadığı 20 maçta 6 gol attı ve 7 asist yaptı. Visca'nın kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Spor: Nurgül Günaydın

24 Oca 2021 - 16:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.