Vahid Amiri: "Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var"

Trabzonspor'un yeni transferi İranlı Vahid Amiri, bordo-mavili takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Amiri, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Takımın başarılı olması benim gol atıp-atmamdan daha önemli. Çok güzel bir takımımız var. Arkadaşlık ortamı çok iyi. Elimden geleni yapacağım ve takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Bir haftadır takımla birlikteyim ve gördüm ki çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Beni çok iyi karşıladılar. Çok sıcak kanlı bir ortam var. Hocama çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda çok güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum" dedi.

30 Tem 2018 - 10:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.