Ünal Karaman maç öncesi konuştu

Bugün farklı duygular içerisindeyim. Yıllarca Malatya forması giydim ve ter döktüm. Dostluklarını her daim gösteren bir kulüp. Bizim açımızdan sezon b...

Bugün farklı duygular içerisindeyim. Yıllarca Malatya forması giydim ve ter döktüm. Dostluklarını her daim gösteren bir kulüp. Bizim açımızdan sezon başından beri süren bir mücadelemiz var. Maazaret üretmeksizin bir duruş göstererek futbolcular en iyi şekilde formayı temsil ediyorlar. Ligin sonlarına doğru geliyoruz. Bu dönemde elimizden geldiğince kazanmanın hesabını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

20 Nis 2019 - 15:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.