Ünal hocanın sistemi tam Trabzon’a göre!

Onazi: “Hocamızdan ilk gördüğüm de etkilendim. Sistemi başarı getirir”

ZOR MAÇLAR ÖNEMLİ

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Onazi, Ünal Karaman’ın düşündüğü sistemin Trabzon’u başarıya taşıyacağına inandığını söyledi. Onazi, sezon öncesi hazırlık döneminde olduklarını belirterek, "Bu dönemde zor rakiplerle oynamak önemli. Hem eksiklerimizi görüyoruz ve bunun üzerinde çalışma fırsatı buluyoruz hem de ligde karşılaşacağımız zorlu rakipler için kendimizi test ediyoruz. Moskova maçı zor maçtı. Sonuç önemli değil. Hatalarımızı görüp bunları bir daha yapmamaya çalışacağız" dedi.

ÇOK ETKİLENDİM

Kampın ikinci dönemine katıldığını söyleyen Onazi, Teknik Direktör Ünal Karaman’dan çok etkilendiğini de belirterek, " Çünkü taktiksel olarak yaptığı çalışmalar benim İtalya olduğum dönemde gördüğüm sisteme benziyor. Benim ve genç arkadaşlarım için olması gereken de bu. Bu takımı başarıya yönetimimizle beraber taşıyacağına eminim” dedi. Onazi, "Genç oyuncularımız var ve sabırlı olmalıyız. Yeni bir takımız ve genç oyunculara yol göstererek yola devam edeceğiz” dedi.

22 Tem 2018 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.