Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova'da başladı

İSTANBUL (AA) - Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova’da başladı. Karaderili Şirketler Grubu’na bağlı Terma City sp...

İSTANBUL (AA) - Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova’da başladı.

Karaderili Şirketler Grubu’na bağlı Terma City sponsorluğunda düzenlenen turnuvanın açılış seremonisi 90 Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Güney Afrika ve Almanya katılıyor.

Turnuvaya katkı sağlayan Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas’a teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, yaptığı açıklamada, son dönemlerde sporda elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Ergezen, "Şu anda hali hazırda devam eden İslami Dayanışma Oyunları’nda birçok kardeşimiz altın madalyalarla hepimizi mutlu etmekte. Bizim camiamızın da en büyük branşı olan tekerlekli sandalye basketbolun uluslararası turnuvasındayız. İddialı olduğumuz bir branşımız. Tüm vatandaşlarımızın da ilgiyle takip ettiği bir branş. Bizim de en büyük hedefimiz daha fazla sporcu sayısının olması. Dolayısıyla kendi içinde rekabetin artması." değerlendirmesinde bulundu.

12 Ağu 2022 - 21:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.