Uğurcan’a attırın!

Trabzonspor’un ilk gol kralı Perekli, penaltı krizi için konuştu

Trabzonspor’da penaltı krizi tavan yaparken, bordo-mavili ekibin ilk gol kralı Necmi Perekli, takımdaki penaltıcının belirlenmesi noktasında sıkıntı olduğunu söyledi. Perekli, adeta ezber bozup takımdaki penaltıcının Uğurcan olması gerektiğini belirtirken, “Epey zamandır takip ediyorum ve kendisini araştırıyorum . Düzgün ve net topa vuruyor. Penaltı üzerine çalıştırıldığı zaman da iyi penaltı çeker diye düşünüyorum. Bu düşüncemde de ısrarcıyım” diye konuştu.

Perekli, takımda 3 penaltıcı olması gerektiğini de belirtirken, “Maçta kendini iyi hisseden kişi penaltıyı çeker. Mesela bizim oynadığımız dönemde Liverpool maçında penaltıyı rahmetli Cemil çekmişti. Ama takımın penaltıcıları ben, Kadir ve Cemil’dik. İdmanlardan sonra sürekli penaltı çalışırdık. Ama orada Cemil, “Ben çekeyim” dedi ve penaltıyı attı. Niye? Kendini formda ve iyi hissettiği için çekti. Ancak Trabzonspor’daki sıkıntı daha önce bu işlerin belirlenmemesinde” dedi.

4 penaltıdan 3’ünü atamadılar

Trabzonspor bu sezon elde ettiği 4 penaltıdan sadece 1'ini gole çevirebildi. Bordo-mavili takımda Sosa ve Nwakaeme kullandıkları 1'er penaltı atışından yararlanamazken, Sorloth ise 2 atıştan birini gole çevirdi. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon penaltılarda 10'da 6 başarılı olmuştu.

25 Eyl 2019 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Selim unal - Rahmetli cemil usta lverpola penalti atarken kameramanlara işaret etmiş benimde çekin diye,,kadirin şutu direkten donmeseydi tür gelmişti dedi Ahmet Suat hoca,,ONLERİNDE SAYGİ İLE EGİLİYORUM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:21