UĞURCAN VE GUİLHERME İÇİN KARAR NE OLACAK?

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Trabzonspor, yaşanan ayrılıkların ardından kadrosunu yeniliyor. Bordo-mavililer Nov...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Trabzonspor, yaşanan ayrılıkların ardından kadrosunu yeniliyor. Bordo-mavililer Novak, Sosa ve Sörloth'un ayrılığının yanı sıra Uğurcan Çakır ve Guilherme'nin muhtemel ayrılıkları için görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig'in ilk 2. haftasında 5 puan kaybederek önemli puan kayıpları yaşamasına rağmen gelecek haftalar için umut ışığı veren Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezon son haftalarda kaybettiği şampiyonluk yarışı içinde yeniden yer alabilmek ve iddialı bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Alternatifli geniş bir kadro kurmak için çalışmalarını yürüten bordo-mavililer Lewis Baker, Benik Afobe, Flavio, Marlon, Stiven Plaza ve Anders Trondsen ve Rahmi Anıl Başaran gibi isimleri kadrosuna katarken, Diabate ve Victor Hugo'nun ise transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un Leipzig'e transfer olmasının ardından harcama limiti konusunda rahatlayan bordo-mavililer de kaleci Uğurcan Çakır'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, transferi de an meselesi. Karadeniz ekibi başarılı kaleci için Fransa kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Uğurcan Çakır'ın transferinin gerçekleşmesi halinde ekonomik olarak ta oldukça rahatlayacak olan Trabzonspor, bu transferden ise 15 Milyon Euro'ya yakın bir gelir elde etmeyi planlıyor. Karadeniz ekibinde Guilherme'nin ise Göztepe kulübüyle anlaşmasını bekliyor.

24 Eyl 2020 - 13:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.