Uçan adam Fırtına'nın gündeminde

Trabzonspor Süper Lig'in 20. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşma bor...

Trabzonspor Süper Lig'in 20. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşma bordo-mavililerin 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Fırtına bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Tabzonspor forvet arayışları devam ederken, her gün yeni bir isim ortaya çıkıyor.

Son olarak Yunan basınında yer alan habere göre Trabzonspor, PAOK forması giyen Karol Swiderski'yi gündemine aldı.

Karadeniz devinin kurmayları, kulübüyle sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Polonyalı santrfor ve kulübüyle ön temasta bulunacak.

Swiderski, Yunan ekibinde toplamda 80 maçta 27 gol ve sekiz asistlik performans sergilerken, bu sezon ise 24 karşılaşmada yedi kez fileleri sarstı, beş de gol pası verdi.

Transfermarkt'a göre 4 milyon euro piyasa değeri bulunan 1.84 boyundaki oyuncu hızı, teknik kapasitesi ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

21 Oca 2021 - 10:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.