Üç puan bizim olacak

Rize’nin başarılı oyuncusu Boldrin iddialı konuştu

Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncusu Fernando Boldrin’den taraftara mesaj… ,

Son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan yeşil-mavililerde tecrübeli oyuncu Göztepe maçından galip gelerek yeni bir çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Fatih Karagümrük maçında takımdaki yerini alamayan başarılı oyuncu taraftarı ve camiayı üzdüklerini ancak en kısa sürede bu hatalarını telafi etmek için Göztepe maçını beklediklerini söyledi.

Ligin ilk haftalarında iyi bir çıkış yakaladıklarını ve zirveyi de zorladıklarını söyleyen takım kaptanı Boldrin, yeni bir ekip olmalarına karşın kısa zamanda bir uyum da yakaladıklarını dile getirdi. Tecrübeli oyuncu şu değerlendirmede bulundu: "Takım olarak iyi bir uyumumuz var. Rizespor bu sene sahaya her maçını kazanmak için çıkacak. Bu düşüncelerle çalışıyoruz. Motivasyonumuz çok yüksek. İlk maçımız Göztepe ve mutlaka üç puan için çıkacağız."

12 Ara 2020 - 15:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.