Transfer bitmedi

Başkan Usta, 1 ya da 2 oyuncu daha alabileceklerini söyledi

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta, bordo-mavili takımda transferlerin devam edeceğini söyledi. Bu hafta transfer için hareketli günlerin yaşanacağının sinyalini veren Başkan Usta, “Bizim eksik gördüğümüz bölgelere almamız gereken oyuncular var. Lig başlayana kadar, önümüzdeki hafta içerisinde iyi bir gelişme olabilir. Özellikle stoper bölgesinde ihtiyacımız olduğu kesin. Yani 1 ya da 2 transferimiz daha olacak” dedi.

Trabzonspor’da yeni sezonda 4’ü genç oyuncu olmak üzere kadro sayısının 25 olacağını söyleyen Usta, “Elde biriken oyuncular var. Onları da bir yandan görüşüyoruz. Aslında hareketin bir kısmı bizim alacağımız oyuncularla da ilgili. A ve B planı yaparak onlarla ilgili de ciddi bir eritme olacak” diye konuştu.

07 Ağu 2017 - 11:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.