Trabzon’un geleceği için SAVAŞACAĞIZ!

Karaman, “Tüm çabamız Trabzonspor camiasının mutluluğu için” dedi

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, “Tüm çabamız camianın mutluluğu için” dedi. Ekonomik olarak tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan, transfer yasağı nedeniyle altyapı takviyeli olarak yola devam eden bordo-mavililerde Teknik Direktör Karaman, mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Yaşadıkları zorluklara rağmen bir direniş gösterdiklerini söyleyen Karaman, “İçinde bulunduğumuz durumu en iyi anlayan taraftarımız desteğini bizden esirgemiyor. Tüm çabamız da onların mutluluğu için” dedi.

Zaman zaman istemedikleri sonuçlarla karşı karşıya kaldıklarının da altını çizen Karaman, “Biz kaçmadan mücadeleye devam edeceğiz. Hem biz hem futbolcularımız ne gerekiyorsa onu yapacağız. Oyuncularımızı da kendi evladımız gibi görüyoruz. Şahsıma bir yanlış olsa sonuna kadar tolere edebiliriz. Ancak bir camiayı temsil ettiğiniz noktada olmazsa olmazlarınız da vardır. Bize gelene biz koşarak gidiyoruz. Kendini farklı noktada değerlendirmek isteyenler oluyorsa ona göre tedbir almak gerekiyor” dedi.

Karaman, genç oyuncuların olgunlaşacağını da belirtirken, “Oynayacaklar, yenilenecekler, dayak yiyecekler, gol atacaklar, kaçıracaklar ve böyle olgunlaşıp öğrenecekler. Benim bile o kadar hatam oluyor ki her yaşın kendisine göre hataları var. Onların da hataları var. Yeter ki bizim göğüsleyebileceğimiz hata olsun. Sınırsız hakları var” dedi. Karaman, kupa mücadelesini sakatlık olmadan tamamladıkları için mutlu olduklarını da belirtirken, “Kadro derinliği sıkıntımız var. Her oyuncu bizim için kıymetli ve değerli” diye konuştu.

25 Oca 2019 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.