Trabzonspor yasal işlemler başlatacak

Trabzonspor 'da, Ekuban krizi çözülecek mi, çözülmeyecek mi bugün belli olacak... Ganalı oyuncu sakatlığı ve özel sorunları nedeniyle ekstra izinle Bo...

Trabzonspor 'da, Ekuban krizi çözülecek mi, çözülmeyecek mi bugün belli olacak... Ganalı oyuncu sakatlığı ve özel sorunları nedeniyle ekstra izinle Bordo-Mavililer'in 28 Haziran-3 Temmuz'daki Trabzon, 4-14 Temmuz'daki Riva kampına katılmamıştı. Buna rağmen yönetim yapıcı davranmış ve 26 yaşındaki hücumcuya 3. kamp dönemine kadar izin vermişti.

Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin, yıldız oyuncuya verdiği süre bugün doluyor. Fırtına, bugün 28 Temmuz'a kadar sürecek 3. etap çalışmalarına Riva’da start verecek. Ekuban'ın artık bu kampa katılması beklenirken, olumsuz bir durumda Trabzonspor yasal işlemler başlatacak. Oyuncu cephesi transfer olmak isterken, yönetim de bu konuya sıcak bakıyor.

2 milyonluk teklif var

Takım içerisinde huzursuzluk yaratan Ekuban için İtalyan ekibi Genoa ile görüşmeler sürüyor. Çizme temsilcisi 2 milyon Euro bandında bir rakamla Fırtına'nın kapısını çalarken, Trabzonspor 3.5 milyon Euro'da diretiyor, pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Ekuban'ın bu tavrı ise Karadeniz ekibinin elini zayıflatıyor...

18 Tem 2021 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.