Trabzonspor'u TFF'ye şikayet etti!

Trabzonspor'un kiralık gönderdiği oyuncu Bordo Mavili Kulübü TFF'ye şikayet etti.

Gaziantepspor'a kiralık gönderilen Muhammet Demir alacağı için yasal girişimde bulundu. Muhammet, kulüple defalarca görüşmesine rağmen sonuç alamayınca TFF'ye başvurdu. Trabzonspor'dan 300 bin Euro alacağı bulunan futbolcu alacaklılar arasında sıraya girdi. Muhammet UEFA kriterleri ve kulüp lisans sistemi için gerekli olan belgelerde bulunan imzasına da itiraz etti. TFF konuyu inceledikten sonra Trabzonspor'la ilgili kararını verecek.

YENİ MALATYASPOR TALİP

Sezonun ikinci yarısında görev yaptığı Gaziantepspor'da beklentileri karşılayamayan Muhammet Demir'i Teknik Direktör Ersun Yanal kadroda düşünmüyor. Takım arayışlarına başlayan Muhammet Demir'e Süper Lig'e bu sezon yükselen Yeni Malatyaspor talip olurken, oyuncu da bu transfere sıcak bakıyor. Yönetimin hedefi ise alacağına karşılık olarak Muhammet'in bonservisini ücretsiz olarak vermek. Konuyla ilgili son karar yapılacak görüşmelerden sonra netlik kazanacak.

11 Haz 2017 - 21:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.