Trabzonspor’da sürpriz isim gündemde

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde son 6 maçta kazandığıdan fazlasını kaybetti. Son maçta haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan bo...

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde son 6 maçta kazandığıdan fazlasını kaybetti.

Son maçta haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer ekip 7 puan aldı. 11 puan kaybetti. Trabzonspor, son 3 deplasman maçında rakip fileleri havalandıramadı. Milli aradan başlayarak takımına hücum çalıştıran Avcı, ne yaparsa yapsın beklediği karşılığı alamadı.

Forvet arayışları ise hızlandı. Avcı’nın talebiyle takımdan ayrılacak Afobe’nin yanına Djaniny’yle forma yarışına girecek bir forvet alınması için harekete geçildi.

Lys Mousset izlemeye alındı

“Yeni Sörloth”u bulmak için Premier Ligi tarayan Trabzonspor’un scoutları ise sürpriz bir ismi gündeme getirdi… 20 yaşında 6.5 milyon Euro’ya Premier Lig’den Bournemouth’a giden, pek de başarılı olamamasına rağmen 23 yaşında Sheffield United’a 11 milyon Euro’ya geçen Lys Mousset’i izlemeye aldı.

Aslında pek de izleme fırsatı bulunamadı. Çünkü 1.85’lik Fransız oyuncu bu sezon 8 maçta forma giydi. Hiç de gol atamadı. Avcı’ya verilen raporda, “risk almaya değecek bir oyuncu” raporu verildi. Sörloth gibi patlama yapabileceğinden bahsedildi.

11 Nis 2021 - 15:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.