Trabzonspor’da kapılar kapandı!

Kriz sonrası idmanlar şimdilik kapalı

Trabzonspor, Malatyaspor maçı sonrasında 3 günlük izinin ardından çalışmalarına dün yaptığı idman ile başladı. Bordo-mavililerde Teknik Direktör Ünal Karaman, Burak ve Onur olayı nedeniyle dünkü idmanı basına ve taraftara kapattı. Karaman’ın takımın gelişmelerden olumsuz etkilenmemesi için Pazartesi gününe kadar çalışmaları basına ve taraftara kapalı olarak sürdürecek. Trabzonspor’da sakatlığı geçen Yusuf’un derbide hazır hale gelmesi bekleniyor.

14 Kas 2018 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.