Trabzonspor’a ihanet etmeyiz

Ağaoğlu, Talisca için son sözünü söyledi: “Hiç gündemimize gelmedi”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Talisca için son sözünü söyledi. Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde Talisca ile ilgilenmediklerini söylemesine rağmen Brezilyalı oyuncunun ismi Trabzonspor ile anılmaya devam etmişti. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Talisca iddialarının ayyuka çıkmasının ardından bir dün bir açıklama daha yapıp, “Hiç gündemimize gelmedi” dedi.

Ağaoğlu, Talisca iddialarının hangi amaçla çıktığını bilmediklerini belirtirken, “Ne gündemimize geldi ne de bir görüşme oldu! Net, net, net! Talisca hiç gündemimizde olmadı. Lütfen hiç kimse gözünü yukarıdaki isimlere dikmesin. Takımın bütçesi belli. Biz bunu aşarsak, Trabzonspor'a tarihin en büyük ihanetlerinden birisini yapmış oluruz" şeklinde konuştu.

11 Oca 2020 - 10:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.