Trabzonspor'un istediği futbolcuda pürüz çıktı

Trabzonspor sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Galatasaray'ın da gündeminde olan Alioski ile anlaşma sağlanamadı. 28 HAZİRAN'A KADAR T...

Trabzonspor sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Galatasaray'ın da gündeminde olan Alioski ile anlaşma sağlanamadı.

28 HAZİRAN'A KADAR TRANSFERLER YETİŞECEK Mİ?

Trabzonspor'da 28 Haziran'a kadar tüm transferleri bitirmek istiyor. Abdullah Avcı, 5 tane direkt oynayacak nokta transfer istedi. Rotasyon için de isimler transfer edilecek.

ÖNCELİK SOL BEK...

Önce sol bek transferine odaklanıldı. Cornelius'un menajeri sürekli ek talepler istedi. Alioski için çok uğraştı fakat oyuncu Türkiye tercihine sıcak bakmadı. İngiltere veya İtalya tercihlerine odaklandı ve görüşmelerini bu bağlamda yapıyor.

Oyuncunun bu hamlesi sonrası Trabzonspor sol bek mevkisi için bekleyen adaylarla görüşmelerini hızlandırdı.

Bordo Mavili takımın gündeminde Meling, Umut Meraş gibi isimler bulunurken Avcı tecrübeli bir ismin kadroya katılmasını istiyor.

27 May 2021 - 17:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.