Trabzonspor transfer haberi: onun için yeni hamle

Forvet hattına mutlaka bir takviye daha yapacak olan Trabzonspor , Sörloth için bekleyişini sürdürürken; listedeki alternatiflerle de temasları kesmiy...

Forvet hattına mutlaka bir takviye daha yapacak olan Trabzonspor , Sörloth için bekleyişini sürdürürken; listedeki alternatiflerle de temasları kesmiyor. Bordo-Mavililer’de öncelikli hedeflerden biri: Andreas Cornelius. Aylar önce gündeme gelen ve ciddi şekilde pazarlık masasına oturulan Danimarkalı forvet, Fırtına’dan senelik 2.5 milyon Euro maaş talep etmişti. Oyuncunun bonservisinin de olması nedeniyle o süreçte Trabzonspor görüşmeleri askıya almıştı. Ancak taraflar tekrar masada. Öncelikle Cornelius’un kulübü Parma ile görüşen yönetim, olumlu şekilde mesafe kat etti. Hatta İtalyan basını, Trabzonspor ile Parma’nın 5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya yakın olduğunu yazdı.

Oyuncu süre istedi

Çizme medyasına göre Cornelius’a da teklif yapıldı ve tatilde olan yıldız forvet düşünmek için süre istedi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Sörloth’tan önce yönetime verdiği listede, adı ilk sırada yazan Cornelius konusunda Fenerbahçe ’nin de devrede olduğu belirtiliyor.

23 Tem 2021 - 15:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.