Trabzonspor Sol bekini Bundesliga'da arıyor!

Sol bek transferi için arayışlara ağırlık veren Trabzonspor’da listedeki oyunculardan biri de Union Berlin forması giyen Puchacz.

Trabzonspor transfer sol bek konusunda henüz isim üzerinde karar veremezken, transfer edeceği futbolcu adaylarını değerlendirmeye devam ediyor. Trabzonspor ’da adaylardan biri de Union Berlin forması giyen Puchacz’tı.

trabzonspor transfer Puchacz 2

Başarılı sol bek oyuncusu ile ilgili harekete geçen yönetimin maliyet araştırmasını sonuçlandırdıktan sonra somut adımlar atacağı bildirildi. Uğur Çiftçi'de geri adım Karadeniz ekibinin gündemi tek yerli sol bek Uğur Çiftçi’ydi.

Fırtına’nın istediği tecrübeli savunmacı için Yiğidolar kapıyı 2.5 milyon Euro gibi uçuk bir rakamla açınca görüşmeler başlamadan sona erdi. Trabzonspor’un o bölgeyi yabancı bir isimle güçlendireceği öğrenildi. Transferde 3'lü zirve Devrenin tamamlanmasının ardından yol haritasını netleştirmek için Trabzon’da zirve var.

trabzonspor transfer Puchacz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve kurmayı Ertuğrul Doğan ile beraber teknik direktör Abdullah Avcı arasında gerçekleşecek toplantının ardından Bordo Mavililer’in transfer periyoduna dair planlaması tamamlanacak. Dev görüşme bugün gerçekleşecek.

26 Ara 2021 - 10:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.