Trabzonspor o futbolcu için kararı verdi!

Spor Toto Süper Lig'e güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor'da son olarak kadroya Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz katılmışt...

Spor Toto Süper Lig'e güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor'da son olarak kadroya Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz katılmıştı. Orta saha bölgesinde birçok isme sahip olan bordo-mavililerde Abdulkadir Parmak'ın geleceği merak konusu olmuştu. Trabzonspor'da 26 yaşındaki futbolcunun geleceği ile ilgili karar verildi. Trabzonspor'da orta sahaya yapılan transferler sonrası gözler aynı bölgede bulunan diğer oyunculara çevrildi. Kadrosunda Berat Özdemir, Trondsen, Bakasetas, Yunus Mallı gibi önemli isimleri bulunduran Fırtına'da Marek Hamsik son olarak da Dorukhan Toköz'ü transfer etmişti.Kalabalık bir oyuncu grubuna sahip olan bordo-mavililerde orta sahada görev yapan Flavio ile yollarını ayrılması bekleniyor.Yine aynı bölgede yer alan Abdulkadir Parmak ile de yolların ayrılacağı Adana Demirspor ve Göztepe ile görüştüğü iddia edilmişti.

AYRILIK GÜNDEMDE YOK

Abdulkadir Parmak için herhangi bir resmi teklifin gelmediği, kulübün Abdulkadir Parmak ile yolların ayrılması gibi bir durumu düşünmediği öğrenildi.Orta sahaya bir takviye daha olması durumunda ise fikirlerin değişebileceği de ifade ediliyor.

30 Tem 2021 - 16:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.