Trabzonspor-Medipol Başakşehir mücadelesinde gol sesi çıkmadı

Hazırlık maçında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, 0-0 berabere kaldı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren iki Süper Lig takımı Trabzonspor ile Medi...

Hazırlık maçında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, 0-0 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren iki Süper Lig takımı Trabzonspor ile Medipol Başakşehir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele Trabzonspor, Erce, Serkan, Hüseyin, Atakan, Faruk Can, Abdulkadir Parmak, Flavio, Muratcem, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Yunus Mallı ilk 11'i ile başladı. Medipol Başakşehir'in ilk 11'i ise Mert, Caiçara, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Tolga, Berkay, Zulj, Visça, Deniz ve Muhammet'ten oluştu. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 sona erdi.

24 Tem 2021 - 21:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.