TRABZONSPOR KLÜBÜNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Trabzonspor Klübü'nden Galatasaray ile Kayserispor'a ve Hasan Yener'e geçmiş olsun mesajı

Trabzonspor Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Hes Kablo Kayserispor'un bir idari personelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlanması üzerine, "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 teşhisi konulan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Hes Kablo Kayserispor idari personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Operasyon geçiren Hasan Yener için de geçmiş olsun dileklerini iletti

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yener'in İstanbul'da başarılı bir kalp ameliyatı geçirdiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Aynı zamanda eski futbolcumuz da olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy tarafından gerçekleştirilen kalp kapakçığı ameliyatının ardından sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğimiz Yener'in tedavi süreci devam etmektedir. Hasan Yener'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

27 Mar 2020 - 15:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.