Trabzonspor iki transferden vazgeçti

Trabzonspor, Bursasporlu Burak Kapacak ve Keçiörengücü forması giyen Barış Alper’in transferinden yüksek bonservisler nedeniyle vazgeçti. Trabzonspor...

Trabzonspor, Bursasporlu Burak Kapacak ve Keçiörengücü forması giyen Barış Alper’in transferinden yüksek bonservisler nedeniyle vazgeçti.

Trabzonspor , teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmek istediği Burak Kapacak ve Barış Alper Yılmaz isimleri için yaptığı görüşmelerden eli boş döndü. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, "Yabancı oyuncu sınırlaması kararı geldikten sonra bir oyuncuya talip olduk, 3.5 milyon Euro talep edildi" dediği ismin Keçiörengücü'nde forma giyen 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor 'da başarılı bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki Burak Kapacak için yapılan görüşmelerde de yüksek ücretlerin talep edilmesi nedeniyle transfer askıya alındı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın scout ekibiyle yeni yerli transfer listesi hazırlayacağı belirtildi. (Sabah)

19 Haz 2021 - 16:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Oflu - yürümekten aciz köita ya verdiğiniz parayı bu iki gence verseydiniz ya.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:12