Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atılmıştı! İşte Gerçek...

Süper Ligin bu sezon ki transfer sezonunun flaş takımı Trabzonspor'un adı bu kez de Belçikalı sağ kanat oyuncusu İsaac Mbenza ile anılmaya başlandı....

Süper Ligin bu sezon ki transfer sezonunun flaş takımı Trabzonspor'un adı bu kez de Belçikalı sağ kanat oyuncusu İsaac Mbenza ile anılmaya başlandı.

Belçika basınında çıkan haberlerde Avrupa Kupalarından elenen Trabzonspor'un tüm ağırlığını Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupasına vereceği bu noktada yeni isimlerde kadrosuna katacağı iddia edildi.

Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Huddersfield forması giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu İsaac Mbenza oldu. Hatta bordo - mavililerin, oyuncunun menajeri ile görüşme halinde olduğu anlaşmanın da yakın olduğu iddia edildi.

Ancak 61saat'in, Trabzonspor kaynaklarından edindiği bilgiye göre Trabzonspor, Belçikalı oyuncu ile ilgilenmiyor. Trabzonspor'un oyuncuyu transfer etmek için ise bir girişimde bulunmadığı kaydedildi. 25 yaşındaki oyuncunun ismi daha önce de Türk takımlarıyla gündeme gelmişti.

28 Ağu 2021 - 16:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.