Trabzonspor'dan hakem isyanı! "Eyyam, lobici, kasıt!"

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Denizlispor maçının ardından resmi internet sitesinden hakem kararlarına yönelik açıklamada bulundu. "TÜR...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Denizlispor maçının ardından resmi internet sitesinden hakem kararlarına yönelik açıklamada bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNDA EN BÜYÜK SORUN ADALETİN SAĞLANAMAMASI"

“Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri adaletin sağlanamamasıdır. Bunu sağlayacak bir yapı kurulamadığı sürece adaletsiz kararlar can yakmaya devam edecektir"

"MHK YİNE EYYAMCI, YİNE LOBİCİ, YİNE EMİR ERİ!"

"Takım anlamında eksik olmamız elbette bizi bağlar. Bu bizim sorunumuzdur. Ancak bu eksikliğimiz bahane edilerek hakemlerin, haysiyetsizce bir şekilde aleyhimize verdiği kararları meşrulaştırmaz. Son iki haftada gördük ki ‘sözde' yenilenen Merkez Hakem Kurulu yine eyyamcı, yine lobici, yine emir eri! Yine birilerinin ekmeğine yağ sürecek şekilde ligi dizayn ediyorlar”

"GEÇEN HAFTA VERİLMEYEN PENALTIMIZ"

Geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmada Ekuban'a verilmeyen ancak rakip takım oyuncusuna verilen penaltı Serdar Tatlı ve MHK üyelerinin yüzünü kızartıyor mu? Tüm futbol kamuoyunun gülerek yorumladığı bir penaltı pozisyonu sonrası takımımızın 10 kişi kalarak puan kaybetmesi karşısında Sedar Tatlı ve MHK üyeleri utanıyor mu? Bugün Afobe'nin, Nwakaeme'nin ve Serkan Asan'ın pozisyonlarına penaltı kararı veremeyen, iki metre önündeki penaltı pozisyonu için verdiği kararı VAR protokollerine tamamen aykırı bir şekilde geri alan Volkan Bayarslan ve VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun Trabzonspor'a karşı sergiledikleri haysiyetsizce tavır Serdar Tatlı ve MHK üyelerini rahatsız ediyor mu? Maçın orta hakemi Bayarslan'ın geçmiş yıllarda Trabzon'da yaşadığı talihsiz bir olayın intikamını almasına seyirci kalan Serdar Tatlı ve MHK üyelerinin vicdanları sızlıyor mu?”

"BU KARARLARDA KASIT VAR!"

“Bu kararlar hata değildir! Bu kararların tamamında kasıt vardır! Bu kararların tamamında art niyet ve planlı bir organizasyon vardır. Serdar Tatlı yönetimindeki MHK'yi adaletli davranmaya ve ahlaklı olmaya çağırıyoruz. Aksi takdirde ligin bu şekilde sürdürülemeyeceğini futbol kamuoyuna ilan ediyoruz.”

19 Eyl 2020 - 22:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Kenan - Sözde Türk Futbol Federasyonu 2008 de İstanbul’a taşınarak İstanbul Futbol Federasyonu olmuştur.

Anadolu takımlarını yarıştan uzak tutarak kukla olarak kullanıyorlar. Devlet televizyonlarında hep şikeci bir takımın reklamı yapılıyor. Yazık. Demek ki şampiyon olacak takım masa başında belli oldu.

Anadolu takımları adalet için Anadolu Futbol Federasyonu’nu kurmaları gerekir. İstanbul Futbol Federasyonu’nun hakemleri eskiden beri olduğu gibi çok daha can yakacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 22:59