Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan sesleri yükseliyor

Lacivert-Beyazlılar’ın topladığı 22 puanın 14’üne direkt katkı sağlayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu transferde gözde isimlerin başında geliyor. Kasımp...

Lacivert-Beyazlılar’ın topladığı 22 puanın 14’üne direkt katkı sağlayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu transferde gözde isimlerin başında geliyor. Kasımpaşa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yusuf’a Trabzonspor’un ve Galatasaray’ın ilgisi söz konusu.

13 Oca 2021 - 18:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

ali erdoğan - trabzon un evladı olgunlaştı kesin alın derim. forma için yüreğini ortaya koyan sporcu lazım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 18:41
01

Temel Dogru - bu tifilda ne buldular anliyamadim 90 dakkada iki kere bireysel kosar ondan sonra sahada gezer hicbir hücumuda iyi sonuclanmaz bedava iskarta alin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 18:41